Twitter
What happened when you were down under

President van de @Rekenkamer tijdens #Verantwoordingsdag: “De minister van BZK maakte in haar reactie op ons #verantwoordingsonderzoek een interessante opmerking. Ze schrijft: ‘De overheid is een complex geheel’. Dat is waar. Maar let wel: het is een complex geheel gemáákt.”

Arno Visser, president van de Algemene @Rekenkamer, tijdens #Verantwoordingsdag: “Structurele problemen vragen aandacht voor organisatie en uitvoering. Oog voor de praktijk bij het papier.”

Arno Visser, president van de @Rekenkamer, tijdens #Verantwoordingsdag: “Decennialang was hoge rechtmatigheid een verworvenheid. Voor het derde jaar op rij is dat anders. Bij de verplichtingen kwam 4,8% onrechtmatig tot stand. Dat is ruim 15,5 miljard euro!”

Nieuw materieel, meer mensen of minder gebouwen? Ook met extra budget blijft @mindef genoodzaakt om keuzes te maken. https://t.co/Cf2aYlAKIn
#verantwoordingsdag

Waarvoor gebruikt de #rijksoverheid @MinBZK #algoritmes? En waarom voert @Rekenkamer controles uit op de inzet daarvan? Zie onze animatie 👇

Load More...